Altijd Geld Genoeg

Wil jij ook ondernemen vanuit financiële rust?

Neem dan nu de eerste stap...

En vraag gratis de Slimme Winst Route PDF aan!
Je ontvangt hem dan binnen 15 minuten in je inbox.
Zodat jij je eerste stappen kunt zetten naar ondernemen in financiële Rust.

Gratis de Slimme Winst Route PDF 

Neem nu CONTROLE over je financiën in je 

Ondernemingen & Privé leven!

Ja echt er is een manier om gemakkelijk je financiën te beheren zowel in je onderneming/bedrijf als je in je Privé leven. 
Dit systeem zorgt er voor dat je minder financiële stress gaat ervaren en kunt gaan ondernemen vanuit financiële rust

Misschien denk je ...

Ik heb betalende de klanten en daarmee voorzie ik mezelf van het inkomen dat ik voorheen met mijn baan verdiende. Maar ik heb nog steeds niet het gevoel dat ik genoeg heb om mezelf consequent te betalen.

Ik hoor geregeld dat grote ondernemers (miljoenen bedrijven) het advies geven om elke zuurverdiende euro weer in je bedrijf te investeren, dus het voelt onverantwoordelijk om mijzelf maandelijks een salaris uit te betalen.

Ik heb een boekhouder of accountant maar ik voel me nog steeds onzeker als het gaat om mijn zakelijke financiën, laat staan mijn persoonlijke financiën.

Hoewel ik het tot nu toe "heb laten werken" ... slaap ik slecht en krijg ik stress van de volgende mindere maanden die gaan komen en hoe dat mijn leven beïnvloed!

Als we eerlijk zijn, voelt het verdienen van (extra)geld in je bedrijf als trekken aan geld om jouw kant op te laten komen en begin je te beseffen dat je misschien wat blokkades heb rond geld verdienen en het ook waard te zijn.

Wat als ik je zou vertellen ...

Dat je het verdient om zoveel geld te ontvangen als je wilt.
Het enige grote probleem dat je bedrijfsgroei beperkt is het feit dat je jezelf niet daadwerkelijk betaald. En als je denkt: "Maar ik betaal mezelf ... als het moet!" (ik neem toch wat ik nodig heb.)

Ik wil niet dat je jezelf betaalt wanneer dat nodig is, ik wil dat je jezelf consequent en betaalt, omdat je dat verdient en waard bent.

Maar om dat te doen, moeten we je blokkades en beperkende overtuigingen rond werk en geld afbreken en vervangen door overtuigingen die je al het geld, dat je maar wilt verdienen of aantrekken, waard bent.

En dat financiële bedrijfsbeslissingen eenvoudig zijn te maken als je een goed financieel overzicht hebt. Dit zorgt ervoor dat jij meer impact op je klanten kunt hebben terwijl je ook iedere maand een eerlijk (royaal)salaris ontvangt vanuit je bedrijf waar je niet schuldig over hoeft te voelen.

Wil jij ook ondernemen vanuit financiële rust?

Neem dan nu de eerste stap...

En vraag gratis de Slimme Winst Route PDF aan!
Je ontvangt hem dan binnen 15 minuten in je inbox.
Zodat jij je eerste stappen kunt zetten naar ondernemen 
in financiële Rust.

Video testimonials

Video testimonial; Anne van der Sligte


Video testimonial; Kim Buining


Hier is wat mensen over Ronny zeggen

Joyce louise

Leef je leukste leven! coach & Access Bars practioner

Toegankelijk, humor en veilig

Tijdens het kennismakingsgesprek met Ronny gaf ik aan dat ik uiteindelijk graag naar 100% zelfstandig wil maar dat ik geen flauw idee had wat ik moet gaan omzetten in mijn bedrijf om mijzelf een salaris uit te kunnen betalen wat mijn privélasten dekt. Ronny heeft mij geholpen dit inzichtelijk te maken door dit in kaart te brengen zodat ik nu weet wat ik maandelijks aan omzet zal moeten draaien.Ronny is een toegankelijke en prettige man met humor.

Hij wil graag dat het duidelijk voor je is en nodigt je uit vragen te stellen als het niet duidelijk is. Als leek voel ik mij niet dom bij hem en dat geeft een veilig gevoel.

Kim Buining

Facebook community expert @ kimbuining.nl

Integer, samenwerken en vakman

‘Soms ontmoet je mensen waarvan je gelijk weet; met jou wil ik samenwerken! Ronny is zo’n persoon. Enorm integer en echt een vakman. Gaat voor het beste en levert boven verwachting.
Dankjewel Ronny voor jouw super handige excel overzicht! Dit document zou elke ondernemer moeten hebben!’ 

Els van Dongen

Coach @ elsvandongen.com

Mindset, eigenwaarde en aangezet tot actie

Na mijn 1 op 1 coachingsgesprek met Ronny was het voor mij duidelijk hoe ik mij onbewust klein hield en daardoor ook niet meer durfde te vragen voor mijn coachtrajecten. Na het coaching gesprek heb ik daar eens even goed over nagedacht en binnen een uur had ik mijn tarief van mijn training met een paar honderd euro verhoogd en dit voelde erg goed.  


Als ik anderen serieus wil nemen zal ik om te beginnen ook mezelf serieus moeten nemen en het bedrag voor mijn aanbod vragen wat het waard is.


Dit wist ik al, maar door het gesprek met Ronny voelde ik ook ineens de energie erbij, waardoor ik met zelfvertrouwen een betere prijs voor mijn aanbod gemaakt hebt. Dank je wel Ronny, met jouw stimulerende energie heb je me aangezet.

hugo bakker

Business Coach @ hugobakker.com

Gedreven, leergierig en gaat voor zijn doelen

Ik heb Ronny leren kennen als een gedreven enthousiasteling die bewuste keuzes maakt. Zowel zakelijk als privé. Hij is leergierig en gaat voor zijn doelen, wetende dat het leven niet alleen uit pieken maar ook uit dalen bestaat. Hij is een goed voorbeeld van hoe je vrijheid kunt ervaren zonder eerst bakken met geld te verdienen. 

Oege van der muiden

Barista @ espressokitchen.nl

Betrouwbaar en meedenkend

Ik ken Ronny al zo’n jaar of 5 als iemand waar ik op kan bouwen, integer is, harde werker, altijd op tijd. Denkt graag met me mee als ik ergens mee zit. Kortom super om mee te werken! 

Michaela Wierdsma

Coach @ michaelawierdsma.nl

Enthousiast en een voorbeeld van vrijheid

Ik heb Ronny leren kennen als een gedreven enthousiasteling die bewuste keuzes maakt. Zowel zakelijk als privé. Hoe de keuze ook uitvalt het is een groot leerproces voor hem, wetende dat het leven niet alleen uit pieken maar ook uit dalen bestaat.
Zijn ondernemendheid maakt het qua financiën spannend. Niettemin, hij is een goed voorbeeld van hoe je toch vrijheid kunt ervaren zonder dat je eerst de lotto moet winnen. Dat dankt hij mede dankzij zijn financieel inzicht.

Over Ronny

Als geld en mindset coach heb ik snel door hoe je er nu voor staat met je financiën.
Ik ben open, transparant en neem geen blad voor mijn mond.

Ik spreek uit wat ik bij je zie en hoor en reik aan wat je nodig hebt.
Naast mijn verstand hoe je cijfers makkelijk en overzichtelijk maakt, kijk ik direct verder naar de toekomst en jouw vermogensopbouw.

Ik maak droge, koude cijfers leuk en interessant zodat jij er meer plezier aan gaat beleven.

Nieuwste blogs

Is het tijd voor een eerlijk inkomen uit je bedrijf? JA...
Stop dan met financieel struggelen
en laat mij je helpen.

© 2020 Altijd Geld Genoeg

>