Geregeld krijg ik de vraag van mensen of het echt mogelijk is om hoge rendementen te maken per jaar. Dit vragen ze mij omdat ze weten dat ik zelf ook beleg op de aandelenbeurs en investeer.

Is het echt mogelijk om 60% rendement te maken?

Mijn antwoord luid volmondig ja!
Ik weet dat er thuis traders zijn die dit zelfs per maand doen, alleen het nadeel van traden is dat je dus overdag als de beurs open is achter je computer moet zitten om te traden.

Dit is niet voor iedereen weggelegd qua tijd maar ook mindset, geduld, discipline en stalen zenuwen speelt een rol.

Hoe ik dit weet? Wel ik heb het zelf geprobeerd en in het begin had ik het geduld maar na veel oefenen en constant verlies draaien op een demo account werd mijn geduld steeds minder na 5 maanden en besloot ik het op te geven omdat ik mij niet meer wou frustreren.

Dus wat is de andere optie?

Wel geld investeren en dan niet in aandelen maar handelscontracten. Waarom handelscontracten, wel de kans dat je dan 60% op je inleg maakt met aandelen is in mijn optiek klein en eerder geluk.

Is het investeren in handelscontracten riskant?

Als eerste wil ik melden dat elke investering die je doet risico’s met zich meebrengt. Want doordat je wat risico neemt is er ook meer kans op rendement, en wat is een leven zonder een beetje risico? Volgens mij redelijk saai.

Echter is het van belang om het risico af te wegen tegen het rendement.

Dat moet namelijk wel in verhouding staan of nog beter in het voordeel zijn voor jou, dus minder kans op verlies en meer kans op rendement.

Mijn ervaring met handelscontracten

Is dat het een laag risico heeft en je al met een klein bedrag $300,- kan instappen, dat is ongeveer €275 euro. Het leuke is dat de 60% rendement gegarandeerd is op het contract, alleen hoelang het duurt kan variëren. Maar tot nu toe is dat in ongeveer 11 maanden.

Ook kan ik zodra ik $100,- of meer in mijn account heb het opnemen en het terug storten naar mijn eigen rekening. Wat het risico verlaagt dat ik mijn volledige inleg kan verliezen.

Oftewel ik vind dit een geweldige manier om geld te investeren en een leuk rendement te maken. Want heel eerlijk mijn spaargeld levert niet zo veel op bij de bank! Daar slaapt het en door het in handelscontracten te investeren werkt het voor mij.

Voorbeeld: een contract van $300 levert intotaal $480 op oftewel je rendement = $180.
Dat levert mijn spaargeld echt niet op bij de bank en daar staat wel iets meer...

Klinkt dit je interessant en wil je meer weten Klik dan Hier, voor meer informatie.

Geniet van je reis naar financiële vrijheid

Groet, Ronny

>