De belangrijkste punten van deze aflevering

Er zijn 3 oorzaken waardoor wij geprogrammeerd worden om arm te zijn/blijven.

Oorzaak 1 ons school systeem

ga naar school, neem een baan voor plus minus 40 jaar en geniet van je pensioen. Dit wat je daar leert, echter werkt dit in onze huidige economie niet meer.

Daarnaast leert het je niks over financiën, hoe ga je goed met geld om, wat houd belasting in, wat zijn leningen echt. Hoe zorg je dat je financieel gezond bent of vrij wordt.

Oorzaak 2 geloof programmering

Dit kan bewust en onbewust gebeuren en is funest want je moet deze programmering overschrijven / vervangen met een nieuwe programmering die je steunt om financieel vrij te worden

Dat je je huidig geloofsprogrammering hebt is niet jou fout, dit is de fout van de mensen die dit bij jou hebben aangebracht. Dit wordt tevens ook bewust toegepast. Kijk maar naar de films op tv of Netflix, wat er in het nieuws wordt verteld.

Oorzaak 3 Arm door opzet van onze economie

Onze huidige economie draait op kapitalisme en dat houd in geld verdienen. Dit is van de ene kant goed voor de economie maar slecht voor de mensen die hier niet tegen opgewassen zijn en dat zijn de meeste.

We leven in een consumptie maatschappij die ons dagelijks programmeert om dingen te kopen ipv geld te sparen waardoor je weer controle over je leven kunt krijgen.


Wat kun je hier tegen doen

Je weet nu dat er vele krachten tegen je werken om financieel vrij te worden.

Maar dat is geen reden om het op te geven, Besluit wat je wil? Neem actie en wees bewust wat je je hoofd inlaat en wat je daarvan geloofd.

Je zult in het begin niet alle skills hebben die je nodig hebt om financieel vooruit te komen dus zul je je die zelf moeten aanleren. Dit kun je doen door trainingen te volgen. Mocht je daar geen geld voor hebben dan raad ik je persoonlijk niet direct aan om je daarvoor in de schulden te werken. Maar eert gebruik te maken van gratis kennis die je op YouTube kunt vinden en op verschillende websites zo als de mijne.

Geniet van je reis naar financiële vrijheid

Groet, Ronny

Andere interessante blogs:

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>