De belangrijkste punten van deze aflevering

Stap 1 verhoog je normen

Verander je eigen eisen, dit doe je door op te schrijven wat je niet meer accepteert en tolereert in je leven. En alle dingen die je nastreeft om een beter persoon te worden.

Stap 2 verander je belemmerende overtuigingen

Je normen verhogen is leuk, maar je als je ze niet echt gelooft dat je het kunt, dan heb je jezelf al gesaboteerd. Waarschijnlijk ga je niet eens beginnen.

Je mist het gevoel van zekerheid dat je het kunt en daardoor benut je niet de capaciteiten die al in je aanwezig zijn.

Je overtuigen heb je al zo lang dat je er niet aan twijfelt, echter bepalen die hoe jouw werkelijkheid er uit ziet, welke acties jij onderneemt en welke gevoelens jij hebt.

Dus wil je je leven werkelijk duurzaam veranderen dan zul je overtuigingen moeten veranderen zodat ze jouw nieuwe normen ondersteunen.

Stap 3 verander je strategie

Om je nieuwe overtuigingen vast te houden die je nieuwe normen ondersteunen heb je strategieën nodig die je in staat stellen resultaat te behalen.

Het simpelste is om iemand te vinden die reeds heeft behaald wat jij wil en daarvan te leren. Hierdoor word je doelgerichter en bespaar je tijd

Je kunt het ook zelf doen maar dat vraagt wel dat je echt in je nieuwe normen gelooft en geloofd dat de juiste strategie zich vanzelf aan je openbaart. Oftewel het is beginnen, leren van je fouten en bijsturen waar nodig om de juiste strategie te vinden.

Mijn advies zoek iemand die al behaald heeft wat jij wil en leer van hem of haar zodat je sneller resultaat hebt en iemand waar mee je kunt sparren en overleggen, ipv alles zelf uit te zoeken. 

Geniet van je reis naar financiële vrijheid

Groet, Ronny

Andere interessante blogs:

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>