De belangrijkste punten van deze aflevering

De meeste mensen denken dat ze het verschil begrijpen tussen hard werken voor hun geld en hun geld hard voor hen laten werken, maar het aantal mensen dat nog steeds vastzit in de ratrace laat iets anders zien.

Passief inkomen creëren is de ENIGE uitweg uit de ratrace. Punt uit!

De meeste mensen denken dat ze door maandelijkse uitgaven gevangen worden gehouden in hun baan. Ze zeggen tegen zichzelf: 'Ik moet rekeningen betalen en mijn gezin voeden. Daarom moet ik aan het werk. Dat is de reden waarom de mantra van "leef onder je stand" die door veel financiële goeroes wordt verspreid, zo aanlokkelijk is voor veel mensen.

Het zijn niet je maandelijkse uitgaven die je gevangen houden in je baan, het is je manier van denken. Op school leerden leraren ons hard te studeren, goede cijfers te halen en een veilige baan te krijgen - een baan die een inkomen oplevert.

De rijken begrijpen dat het activa is dat je financieel vrij maakt, niet je baan. Activa zijn die items die geld in je zak steken. Zaken zoals vastgoed en aandelen met een positieve maandelijkse cashflow.

Boost je financiële vooruitzicht opdrachten:

  • Wat zijn mijn totale maandelijkse uitgaven?
  • Hoeveel passief inkomen heb ik nodig om uit de ratrace te komen?
  • Hoe kan ik beginnen met het genereren van passief inkomen?

Passief inkomen

Wil jij weten hoe je dagelijks passief inkomen kunt verdien op de automatische piloot net zo als ik doe?

Geniet van je reis naar financiële vrijheid

Groet, Ronny

Andere interessante blogs:

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>